Kelderafdichting

Een vochtige kelder kan voor veel problemen zorgen. Wanneer een kelder een extra gebruikte (opberg)ruimte in uw huis is zijn die problemen helemaal geen pretje. Vooral als dit vocht of zelfs water betreft. In dit geval kunnen er scheurtjes in uw kelder voorkomen. Wij zorgen dan graag voor een deskundige kelderafdichting.

Kelderafdichting

Kelderafdichting door reparatie of kunsthars injectie

Lekkages in kelders worden vaak veroorzaakt door grondwater, aangetaste betonconstructies, scheurvorming en optrekkend vocht in wanden en vloeren. Wij kunnen lekkages verhelpen door handmatige reparatie of door injecteren waarbij de scheuren met hoogwaardige kunsthars worden gevuld.

Het injecteren of repareren heeft een langdurig effect, want onze kelderafdichtingsmethode hebben de oorzaken die een kelderlekkage veroorzaken geen invloed meer op de kelder.

Geen vochtproblemen meer in de kelder

Daarnaast zijn wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen die veroorzaakt worden door lekkages, optrekkend en doorslaand vocht.

Onze behandelingen maken elke kelder (weer) waterdicht. Zo kunt u de kelder weer als opberg- of andere nuttige ruimte gebruiken. U hoeft niet meer bang te zijn voor schimmel of vocht.

Zijn wij langs geweest voor kelderafdichting?

Dan heeft u weer:

  • een water- en lekvrije kelder;
  • een kelder die een gezondere leefomgeving biedt
  • een extra leef of opbergruimte.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.